Actueel

Verkiezingsweek 2019

Maandag 13 mei zijn we van start gegaan met de verkiezingsweek! Van 13 t/m 17 mei kan er gestemd worden voor een nieuwe facultaire studentenraad voor de faculteit der Geneeskunde. Sinds haar samenstelling is de kieslijst achter de schermen hard aan het werk om een mooie campagneweek voor jullie voor te bereiden!
De gehele week zijn wij te vinden op plein J. Hier delen wij leuke goodies uit zoals Partij MFAS tasjes, pasjeshouders en waterflesjes. Ook verrassen we jullie elke dag weer met lekker eten. Zo hebben we tosti’s op dinsdag, taartjes op woensdag, broodjes knakworst op donderdag en koekjes op vrijdag! Ook staat de master kieslijst traditie getrouw op dinsdag ochtend klaar met een ontbijtje voor alle coassistenten op het AMC.
We hopen jullie allemaal deze week een keer te zien en vergeet vooral niet te stemmen via stem.uva.nl.

Wervingsweek Partij MFAS

Van 18 tot en met 21 februari is het weer tijd voor de wervingsweek van Partij MFAS! Tijdens deze wervingsweek zal de Partijraad van Partij MFAS de gehele week te vinden zijn op Plein J. Naast dat we een hele hoop leuke goodies, eten en drinken zullen uitdelen kunnen jullie bij ons ook terecht voor al je vragen omtrent een jaar in de Studentenraad. Om mee te kunnen doen aan de verkiezingen voor de studentenraad moet je aangesloten zijn bij een partij. Partij MFAS stelt zich al jaren verkiesbaar op het AMC en biedt zo voor studenten een toegankelijke manier om mee te doen aan de studentenraadsverkiezingen. Wil je meer informatie of je aanmelden? Kom dan vooral volgende week even langs om hoi te zeggen!

De aanmeldprocedure werkt als volgt. Vóór 15 maart 23.59 uur dien je het aanmeldformulier samen met je CV en motivatie in de MFAS kamer te hebben ingeleverd of gemaild te hebben naar soco@mfas.net. Het aanmeldformulier kan je tijdens de wervingsweek ophalen op plein J, ophalen in de MFAS kamer of vind je op de site van partij MFAS! Nadat je je hebt aangemeld zal je door de Sollicitatiecommissie worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aan de hand daarvan wordt een kieslijst opgesteld voor de studentenraadsverkiezingen. Van 13 tot en met 17 mei kunnen alle studenten op jou op de kieslijst stemmen. Haal zo veel mogelijk stemmen binnen en bemachtig zo een plekje in de studentenraad!

Voor meer informatie en om je in te schrijven: Download hier het informatiepakket!

Muziekbingo

Afgelopen donderdag, 7 februari, was het weer zo ver; de jaarlijkse muziekbingo van Partij MFAS. Tijdens de donderdag borrel in de Epsteinbar organiseerde de Partijraad van Partij MFAS een heuze muziekbingo om meer naamsbekendheid te creëren voor Partij MFAS. Onder de begeleiding van bingomaster Arjen werden er vanaf 18.00 uur de leukste oude en nieuwe hitjes gedraaid. De winnaars hebben een taart, een meter bier en twee pizza’s en een meter bier gewonnen! Klinkt deze avond voor jou als muziek in de oren? Hou dan volgend jaar rond deze tijd de facebook van de MFAS in de gaten voor de nieuwe editie van de muziekbingo!