Kieslijst

Dit is de kieslijst van Partij MFAS voor het studentenraadsjaar 2019-2020.
Hun campagneplan vind je hier.

Bachelor
1. Larissa Heideman
Nummer 1 op de kieslijst is Larissa Heideman. Larissa is 21 jaar en zit momenteel in haar tussenjaar voor haar co-schappen (Master Geneeskunde). Naast haar werk op de Poli Interne Geneeskunde & Hyperbare Geneeskunde, stuurt zij een hele leuke groep mensen aan met wie ik samen de Introductieweek zal organiseren. Zij zou dit jaar graag de stem van haar medestudenten willen zijn in de Studentenraad. Na ondertussen al bijna 4 jaar op de faculteit rondgelopen te hebben, en beide curricula Geneeskunde meegemaakt te hebben, is zij van mening dat zij de diverse groepen binnen de Bachelor Geneeskunde optimaal kan vertegenwoordigen. Daarnaast wil zij voor de twijfelende Bachelor-studenten graag de Master opties beter verduidelijken, zodat iedereen uiteindelijk zijn of haar plekje in de zorg weet te vinden.
 
2. Marlinde van Eijk
Nummer 2 op de kieslijst is Marlinde van Eijk. Zij is nu 20 jaar oud en zit in haar tweede jaar van geneeskunde. Momenteel is zij erg druk bezig met haar bestuursjaar bij de MFAS. Na een jaar ervaring op te hebben gedaan op het gebied van vergaderen en samenwerken, wil zij zich volgend jaar bezig graag bezighouden met het evalueren en verbeteren van het onderwijs. De eerste drie jaar van het bachelorcurriculum zijn dan voor het eerst gedraaid en hierbij zijn er natuurlijk veel verbeterpunten die aangekaart moeten worden. Door zich jaar lang in te zetten voor de Studentenraad, hoopt zij samen met een hele leuke groep de studenten te kunnen vertegenwoordigen en de zichtbaarheid van de Studentenraad te verbeteren.
 
3. Tamanna Colijn
De nummer 3 op de kieslijst is Tamanna Colijn en zij is tweedejaars Medische Informatiekunde student. Dit jaar zou zij graag de Studentenraad in willen. Momenteel is zij lid van de opleidingscommissie van Medische Informatiekunde waardoor zij erg betrokken is bij de opleiding. Met de ervaring en kennis die zij daar heeft opgedaan, kan zij zich goed inzetten voor de studenten van Medische Informatiekunde. Met de ingang van de nieuwe bachelor van Medische Informatiekunde gaat er veel veranderen. Zij wil er graag op toe zien
dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt, zeker voor de studenten die te maken krijgen met de beide bachelors. Ze kijkt ernaar uit om volgend jaar een aanspreekpunt voor de Medische Informatiekunde student te zijn!
 
4. Esmee van Vliet
De nummer 4 op onze lijst is Esmee van Vliet. Zij is 18 jaar en zit in haar eerste jaar van geneeskunde. Daarnaast is zij ook lid PR in de introductieweekcommissie van de MFAS. Het lijkt haar een leuke uitdaging om volgend jaar in de studentenraad op zoek te gaan naar de verbeterpunten in het onderwijs en een passende oplossing aan te dragen en hier de studenten zo veel mogelijk bij betrekken. Zij wil volgend jaar dan ook een aanspreekpunt zijn voor de studenten en de communicatie binnen de faculteit verbeteren. Met haar enthousiasme, leergierigheid en precisie is zij hiervoor de aangewezen persoon!
 
5. Thomas Fleischmann
Nummer vijf op de kieslijst is Thomas Fleischmann. Thomas is achttien jaar en eerstejaars student geneeskunde en biomedische wetenschappen. Als hij niet op de universiteit zit brengt hij graag de uren door met zijn gitaar. Daarnaast gaat hij volgend jaar een flitsende wintersportreis neerzetten met de wintersportcommissie. De combinatie van geneeskunde en biomedische wetenschappen vormt een brede basis die veel verschillende mogelijkheden voor vervolgopleiding schept. Omdat er ook onder geneeskundestudenten veel uiteenlopende interesses zijn, staat keuzevrijheid in de opleiding bij Thomas hoog in het vaandel. Hij gaat zijn best doen om de keuzemogelijkheden in het volgende studiejaar te optimaliseren.
 
6. Soufyan Maazouzi
De nummer 6 op onze lijst is Soufyan Maazouzi. De geboren Amsterdammer is 19 jaar oud en zit momenteel in zijn eerste jaar Geneeskunde. Soufyan vindt het erg leuk om voor de belangen van de studenten op te komen. Daarnaast ziet hij een hoop ruimte voor verbetering. Soufyan ziet de Studentenraad als een mooie kans om met deze verbeterpunten aan de slag te gaan.
Met zijn oog voor detail wil hij de kwaliteit en effectiviteit van het onderwijs verbeteren. Daarnaast wil hij ook als aanspreekpunt dienen voor andere studenten als zij ergens mee kampen. Deze gedrevenheid maakt hem zeker een goede toevoeging voor de Studentenraad.
 
7. Isaac Acheampong
De nummer 7 op onze kieslijst is Isaac Acheampong. Isaac is 21 jaar oud en zit momenteel in zijn derde jaar van de bachelor Geneeskunde. Isaac, die in zijn vrije tijd niets liever doet dan het bespelen van de piano, is gedurende zijn 3 jaar bachelor geen onbekend gezicht gebleven; zo is hij meerdere malen begeleider geweest voor het eerstejaarsweekend, de introductieweek en momenteel student-mentor. Een opvallende lezer bemerkt dan ook meteen zijn passie voor het verder helpen van studenten. Deze passie wilt Isaac niet alleen gebruiken om de stem van studenten te laten horen, maar ook om te zorgen voor een vlekkeloze transitie naar het nieuwe master traject en om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.
 
 
Master
1. Daniëlle de Nobel
De nummer 1 op de master kieslijst is Daniëlle de Nobel. Zij is 24 jaar en zit in haar 2e jaar van de master Geneeskunde, wellicht ken je haar van de huidige Studentenraad of van eerdere MFAS commissies of tentamentrainingen. Naast haar studie en raadsjaar is ze vaak te vinden in de Arena of met een goed boek in het zonnetje aan de Amstel. Met haar ervaring wil ze komend jaar zorgen voor continuïteit in langlopende processen zoals de vorming van de nieuwe master en de evaluatie van Epicurus. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de Studentenraad er voor de studenten is en wil zich dan ook volop inzetten voor het nog verder uitbreiden van de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de Studentenraad. Met haar enthousiasme, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen hoopt zij zich volgend jaar wederom voor jouw belangen als student in te kunnen zetten. Spreek haar gerust aan als je nog vragen en/of ideeën hebt!
 
2. Denise de Gruijter
De nummer 2 op de master kieslijst is Denise de Gruijter en zij zit in haar eerste jaar van de Master. Zij zou graag in de Studentenraad komen, omdat zij het belangrijk vindt dat de mening van de studenten wordt doorgevoerd in het onderwijs en hierdoor het onderwijs elk jaar verbetert. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om thuis te werken. Op dit moment krijgen studenten geneeskunde geen toegang tot de online omgeving thuis, hier zou zij graag verandering in willen zien. Met haar enthousiasme voor het onderwijs, haar ervaring bij de MFAS binnen het AMC en haar doorzettingsvermogen hoopt zij dit voor jullie allemaal waar te maken en nog veel meer!
 
3. Stan Driessen
Nummer 3 op de master kieslijst is Stan Driessen.
Stan is nu ruim een jaar bezig met zijn coschappen en merkte vanaf het begin dat hij het leuk vond om na te denken over verbetering. Hij heeft zich tijdens zijn coschappen al meermaals uitgesproken over verbeterpunten en kijkt er naar uit om dit voort te zetten binnen de rol als studentenraad. Met zijn ervaring als Commissaris Acquisitie van de MFAS heeft hij kennis opgedaan over de infrastructuur binnen het AMC en weet hij hoe je zaken voor elkaar kan krijgen. Hij is gedreven, gewiekst en gezellig, wat hem een goede toevoeging zal maken voor de Studentenraad.
 
4. Mitch van Dijk
De nummer 4 op de master kieslijst is Mitch van Dijk, hij is 23 jaar en vijfdejaars geneeskundestudent. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool en slaat hij wel eens een balletje op de squashbaan. Daarnaast doet hij graag een hapje en drankje met vrienden. De afgelopen jaren heeft hij zichzelf op verschillende manieren in kunnen zetten voor het onderwijs van zowel de bachelor als master. Dit was vaak nog op kleine schaal en hij ziet de Studentenraad daarom ook als ingang om dit op grote schaal te kunnen doen. Hij hoopt zijn ervaring binnen de bachelor en master te kunnen gebruiken om verbeteringen in het onderwijs aan te brengen. Als masterstudent vindt hij het dan ook belangrijk dat niet alleen de nieuwe master goed vorm wordt gegeven, maar ook de huidige master nog kritisch wordt bekeken. Verder is hij altijd enthousiast voor nieuwe ideeën en werkt hij graag samen, zowel in de Studentenraad als met medestudenten. Hij wil een klankbordfuctie gaan vervullen voor de medestudent om zo voor iedereen een zo prettig mogelijk leerklimaat te creëren. Hij kijkt enorm uit naar een jaar als masterlid van de Studentenraad!
                        V.l.n.r. Stan Driessen, Danielle de Nobel, Denise de Gruijter, Mitch van Dijk